Rólam

Közel 20 év nagyvállalati HR és tréneri tapasztalat után váltottam az egyéni
fejlesztés irányába és öt éve működöm coachként.

Vezetőknek, vállalkozóknak segítek rendet tenni az életükben, megtalálni
azokat a fókuszpontokat, amivel foglalkozniuk érdemes, és kiiktatni azokat,
amik nem viszik előrébb sem őket, sem a vállalkozásukat.

Rólam mondták

Mariannal való együttműködésem során úgy éreztem szárnyakat kaptam, óriási lendülettel és energiával vágtam bele az újdonságok elsajátításába, új céljaim kitűzésébe és életem a korábbihoz nem fogható tudatos alakításába. A coaching folyamat során voltak hullám-völgyek, hol az egekben szárnyaltam, hol mélyrepülésbe kezdtem, de Mariann mindig támogatott és adott egy újabb eszközt a kezembe, hogy könnyűszerrel és pozitív szemlélettel minden hullámot meg tudjak lovagolni. Olyan életszemléletet és tudatosságot tanultam Marianntól amit egész életemben hasznosítok majd, mind a szakmai karrierem, mind a magánéletem során, s ezért nem lehetek neki elég hálás.

Őszintén ajánlom Mariannt azok számára, akik minden nap tenni akarnak azért, hogy jobb vezetők, jobb szakemberek, vagy egyszerűen csak jobb emberek legyenek, hogy minden nap fejlődjenek és tanuljanak, mert Mariann az a Coach a Coachee számára, aki a legjobbat hozza ki belőle; olyan sikereket és eredményeket érhet el, amit még magáról sem gondolt volna soha azelőtt. Mielőtt Mariannt választod, egy kérdést tegyél fel magadnak: hajlandó vagy tenni a céljaid eléréséért és más utakat kipróbálni mint amit eddig, akkor is ha azok sok energiát igényelnek? Ha a válaszod igen, garantált a siker Mariannal és biztos lehetsz benne hogy megtaláltad a Coach-od!

Gévai Szonja, HR igazgató

Mariann segít alkalomról – alkalomra, hogy ne veszítsem el a fókuszt a céljaimról és segít lebontani azokat elérhető lépésekre. Ha nem lenne ez a folyamat, biztos hogy sokkal lassabban haladnék az álmaim elérésében.

Mariann legnagyobb erősségei, hogy hatalmas megtartó erővel bír és mindig kitapintja hogy, hogy világítsa meg más szemszögből az aktuális elakadásom, úgy hogy magam jöjjek rá a kiútra és hatásosan meg is tudjam oldani azt. És amiért a legjobban imádom, hogy mindezt hatalmas humorérzékkel, és végtelen pozitív életszemlélettel teszi! 🙂 Mindenkinek ajánlom Mariannt, aki hajlamos elfolyni a mindennapokban és nehezen tud fókuszálni és haladni az álmai felé. Vele garantáltan hamarabb eléri azokat!

Kovács Tünde, coach

A legnagyobb felismerésem a coachinggal kapcsolatban az volt, hogy mennyivel hatékonyabban lehet haladni a feladatokkal, amikor viszonylag szűkös határidővel kell dolgozni, de a feladatok pontosítva vannak. A közös munka során megváltozott a hozzáállásom is a hazai coachokhoz – nem gondoltam, hogy itthon is lehet ilyen szakembereket találni.

Mariann nagyon jó abban, hogy rávilágít bizonyos dolgokra, amelyek annyira nyilvánvalóak, mégsem látjuk őket, mert nagyonis a szemünk előtt vannak.Mariann két legnagyobb erőssége a kedvesség és a határozottság. Ezek kellettek ahhoz, hogy én tartsam magam ahhoz, amit megbeszéltünk és kitűztem magamnak célul. Azt is megtanultam, hogy milyen fontos ezeket a lépéseket megtenni, mielőtt a következőt elkezdjük.

Konkrét pénzügyi növekedést értem el a coaching során, de emellett számos pozitív hozadéka is volt a folyamatnak: javult a hangulat a rendelőben, új szokásokkal gazdagodtam, következetesebb vagyok a feladatvégzésben, figyelek a kommunikációmra.

dr. Kálbori Zsolt, www.kiropraktika.hu

Mariann (és az Ő kérdései 🙂 ) segítségével sok olyan elméleti dolgot sikerült a helyére pakolnom, amelyek már évek óta tévhitben ringattak. Persze tudtam sok mindent arról, hogy hogyan és mit kellene, de a coaching során kapott gyakorlatias módszerek nélkül még mindig csak a gondolataimban haladnék az álmaim, terveim felé, a valóságban nem. Mindezek ráébresztettek arra, hogy a kitűzött célok eléréséért vállalnom kell a felelősséget, mert korábban megelégedtem azzal a tévhittel, hogy ha akarnám biztosan meg tudnám csinálni. Továbbá megéreztem azt, hogy mennyivel energikusabb vagyok, és mennyivel több mindent meg tudok egy nap alatt csinálni, mint korábban.

Kinek ajánlom? Bárkinek, aki azt hiszi, hogy

  • neki nincsenek problémái, mert azok mindenkinek vannak, és egy jó coach nélkül képesek vagyunk akár évekig is cipelni magunkkal egy-egy problémát. Jól kitalálunk mindenféle (idő és energia rabló) kerülőutakat, ahelyett, hogy pontot tennénk a dolgok végére, és megoldanánk őket.
  • úgy gondolja, hogy halad(gat) a céljai felé, de valahogy mégsem érzi az eredményeket, mert ha nem teszel meg naponta egy lépést legalább, akkor sohasem fogsz odaérni, ahova el szeretnél jutni. Egy szuper coach hamar rádöbbent arra, hogy mikor áltatod magad, és mikor „elfogadhatók” a kifogásaid.

Weisz Péter, Zen-it.hu key account manager www.zen-it.hu