ezt érdemes tudni

Rólam

 

Közel 20 év nagyvállalati HR és tréneri tapasztalat után váltottam az egyéni
fejlesztés irányába és több, mint öt éve működöm coachként.

Vezetőknek, vállalkozóknak segítek rendet tenni az életükben, megtalálni
azokat a fókuszpontokat, amivel foglalkozniuk érdemes, és kiiktatni azokat,
amik nem viszik előrébb sem őket, sem a vállalkozásukat.

01. coach

2012 óta foglalkozom coachinggal – integratív coachingot tanultam, azóta is azt gyakorlom. Hiszem, hogy a coachingnál nincs személyre szabottabb fejlesztési módszer.

02. szerző

2019 áprilisában jelent meg a Citromfacsaró – 25 kérdés, amit sohasem késő feltenni magadnak című önfejlesztéssel, személyiségfejlesztéssel foglalkozó könyvem.

03. tréner

Multis környezetben képződtem, ott sajátítottam el a trénerkedés alapjait (angolul, de magyarul is megy) – elsősorban soft skill tréningek területén mozgok otthonosan. 

04. előadó

Előadásaim témája kapcsolódik vagy gyakran épül a könyvemre: főként a döntés és felelősségvállalás, siker, reziliencia, gondolkodásmód a téma.

ügyfelektől

Rólam mondták

Őszintén ajánlom Mariannt azok számára, akik minden nap tenni akarnak azért, hogy jobb vezetők, jobb szakemberek, vagy egyszerűen csak jobb emberek legyenek, hogy minden nap fejlődjenek és tanuljanak, mert Mariann az a Coach a Coachee számára, aki a legjobbat hozza ki belőle; olyan sikereket és eredményeket érhet el, amit még magáról sem gondolt volna soha azelőtt

Gévai Szonja

HR igazgató

Mariann legnagyobb erősségei, hogy hatalmas megtartó erővel bír és mindig kitapintja hogy, hogy világítsa meg más szemszögből az aktuális elakadásom, úgy hogy magam jöjjek rá a kiútra és hatásosan meg is tudjam oldani azt. És amiért a legjobban imádom, hogy mindezt hatalmas humorérzékkel, és végtelen pozitív életszemlélettel teszi!

Kovács Tünde

coach

Mariann nagyon jó abban, hogy rávilágít bizonyos dolgokra, amelyek annyira nyilvánvalóak, mégsem látjuk őket, mert nagyonis a szemünk előtt vannak.Mariann két legnagyobb erőssége a kedvesség és a határozottság. Ezek kellettek ahhoz, hogy én tartsam magam ahhoz, amit megbeszéltünk és kitűztem magamnak célul.

dr. Kálbori Zsolt

www.kiropraktika.hu

Mariann (és az Ő kérdései 🙂 ) segítségével sok olyan elméleti dolgot sikerült a helyére pakolnom, amelyek már évek óta tévhitben ringattak. Persze tudtam sok mindent arról, hogy hogyan és mit kellene, de a coaching során kapott gyakorlatias módszerek nélkül még mindig csak a gondolataimban haladnék az álmaim, terveim felé, a valóságban nem.

Weisz Péter

key account manager

munka velem

Erre számíthatsz, ha velem dolgozol

Támogatás

Nem vagy egyedül! Nem kell magadban forgatnod a problémáidat, és kívülállóként, objektív szakértőként leszek ebben melletted.

fókusz

Arra koncentrálunk, ami leginkább előre visz. Fókuszterületről fókuszterületre haladunk, lépésről lépésre tisztulnak le a nehézségek.

eredmények

Ez a fajta munka soksor azonnal áttörést hoz – de már rövid távon is érezhető a javulás, a fejlődés. A gondolkodásmód a kulcs – ezen (is) dolgozunk.

hosszú távú elköteleződés

Mivel nem hiszek az instant és tartós eredményekben, általában 10 alkalmas bérletekkel dolgozunk – ez 3-4 hónapra biztosítja, hogy együtt tudjunk dolgozni.

rendszer

A hagyományos coaching modelleken felül kifejlesztettem a saját Paradigm S.H.I.F.T (paradigmaváltás) modellemet – ez biztosítja, hogy egyetlen lényeges terület sem marad rejtve.

bizalmi kapcsolat

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

Kapcsolat

Budapest, magyarország +36 30 9904997 hello@mariannalepes.hu