MegrendelőITT MINDEN SZÜKSÉGES INFÓT MEGTALÁLSZ!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés banki átutalás vagy bankkártyás fizetés formájában történhet.

Szerintem a bankkártyás fizetés a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek. A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.
Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

Hogyan kapom meg a számlát?
A megrendelt termék díjának beérkezését követően néhány másodpercen belül, automatikusan fogjuk emailben elküldeni a számlát.
Mi fog történni megrendelés után?
A fizetést követően postán fogjuk elküldeni a megrendelt terméket vagy termékeket. Amennyiben e-bookot rendeltél, a letöltési linket e-mailben kapod meg.
Apróbetűs rész
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.