AMIRE A FIGYELMED IRÁNYUL, AZ URALJA AZ ÉLETEDET.

Vedd a kezedbe az irányítást!

Fókusznapló

Mit érne meg neked, ha minden zavaró tényező kikerülne az életedből, és csak arra kellene figyelned, ami a legnagyobb örömet hozza az életedbe? Vagy arra, ami a legnagyobb előrelépést – akár a magánéletedben, akár az üzleti életedben? Vagy ha egyszerűen el tudnád dönteni, hogy mi az, aminek bele kell férnie a napodba, és mi az, ami mehet a levesbe?

Mi történne, mi történhetne meg, ha mostantól nem elfoglalt lennél, hanem hatékony és eredményes?

Mit jelentene ez számodra anyagilag? Mit eredményezne az üzletedben vagy a karrieredben, ha azt az időt, amit teljesen fölösleges, automatizálható vagy kiiktatható, kiszervezhető tevékenységekre fordítasz jelenleg, arra fordítanád, aminek a legnagyobb megtérülése van számodra?

Mit jelentene a magánéletedben, ha a figyelmed kizárólag azé lenne, aki fontos számodra, és amikor ott vagy, akkor nem csak testben, de lélekben is jelen lennél?

Mit jelentene az egészséged szempontjából, ha azt a figyelmet, amit mindig is szerettél volna a fittebb, egészségesebb életednek szentelni, most rá is szánnád?

Egyáltalán: miben változhatna az életed, ha nem szétszóródna az összes energiád, hanem egy-egy meghatározó pontban összpontosulhatna?

Már biztosan tudod, hogy az úgynevezett „multitasking”, azaz hogy egyszerre lehet több mindent is hatékonyan végezni, csak városi legenda. Épp az ellenkezőjét éred el.

Hogy lehet akkor mégis célra tartani és el is végezni a fontos, lényeges feladatokat? Hát erről szól ez a napló.

Kérem a Fókusznaplót!
Mindenkinek 24 órából áll a napja: annak is, aki hegyeket mozgat meg ennyi idő alatt, kitalál és megvalósít, eredményeket ér el, és annak is, aki ugyanabban a mókuskerékben tapos évek óta.
Annak is, aki megoldásokat keres, és annak is, aki kifogásokat.
Nincsenek csodapirulák és szerencsés csillagzatok – hosszú távon mindig a fókuszált figyelem és a megvalósítás hozza meg az eredményeket.
A hatékonyság kevésbé eszköz, sokkal inkább szemlélet kérdése. A Fókusznapló mindkettőben segítségedre lehet: az első szakasz átfogóan végigvezet a fókusz, hatékonyság, szemléletmód témakörökön.
Olvashatsz a döntésekről, a fókuszvesztésről, a tudatosságról, a motivációról, háláról, hitrendszerről és struktúrákról. Ha szeretnél beleolvasni, a Főoldalon megteheted:
A második szakasz pedig valódi napló: reggeli és esti bejegyzésekkel segít, hogy biztosan az utadon maradj, hogy tudd, mit érdemes és mit kevésbé érdemes megtenned, hogy elérd a céljaidat.
Mivel hiszek a negyedéves tervezés hatékonyságában, a napló 90 napot ölel át, de bónuszként találsz benne negyedéves, havi és heti tervezőket is.

“Az energia az élet lényege. Minden nap eldöntöd, hogyan fogod felhasználni, tudva mit akarsz, és mi kell ahhoz, hogy elérd a célod, és erre összpontosítasz.”

Oprah Winfrey

ÁTFOGÓ ISMERETEK

Rendszerezi a fókusszal, célokkal, tudatossággal kapcsolatos tudnivalókat

NAPLÓ

90 napon át segít megtartani a reggeli és esti rutint

TERVEZŐ LAPOK

Negyedéves, havi, heti tervezés, hogy valóban fókuszált legyél

P

EXTRÁK

Kitöltési útmutató és további tippek online, valamint rendelhetsz külön A2 méretű negyedéves tervezőlapot.

 

Mennyi időre szól?
90 napot ölel át a napló – 90 napon át reggel és este néhány percnyi figyelmedre lesz szükség.

 

A Fókusznaplóban találsz negyedéves, havi és heti tervezőket is – így még pontosabban tudsz majd tervezni.

Letölthető vagy nyomtatott?
A Fókusznapló csak nyomtatott formában érhető el.
Ennek az az oka, hogy a tervezőlapok és a napi tervezők is a Te kényelmed miatt kerültek úgy a naplóba, ahogy azt megtalálod.
A nyomtatott Fókusznapló nagyon kényelmes: nem kell a nyomtatással foglalkoznod, spirálos, tehát kényelmesen hajtogathatod. A5 méretű és a hátlapja kemény karton, így akár az ágyban is tudsz bele írni.
Hogy jut el hozzám?
A nyomtatott verziót a vételár beérkezése után postázzuk – a megrendelést követően néhány nap múlva kézbe veheted!
Hogy jutok a bónusz anyagokhoz?
A Fókusznaplóban található tervezőlapokhoz készítettem Neked egy kitöltési útmutatót, ahol mintákat is találsz az egyes tervezőkhöz.

 

A megvásárolt Fókusznaplóban találsz egy QR kódot és egy közvetlen linket a bónuszoldalhoz: bármelyiket használhatod, az online felületre visz mindkettő.

Mi van akkor, ha a végére értem?
Remélhetőleg meg is szeretted ezt a szokást és folytatod a Fókusznapló írását.
Ha viszont mást is kipróbálnál, nézd meg a Hálanaplót vagy az Éves Tervezőt.
Tetszik, amit láttam - szívesen dolgoznék veled!
Ha szeretnél velem dolgozni, kérlek az időpontegyeztető segítségével kérj egy időpontot. Skype-on vagy telefonon elérhetsz – további információk a Kapcsolat menüpont alatt.
Mi az a Negyedéves Blueprint, és hogy jutok hozzá?
A Negyedéves tervezőt vagy Blueprintet külön vásárolhatod meg a Fókusznaplódhoz.

 

Ez a Fókusznaplóban található Negyedéves tervező A2 méretű másolata: kiteheted a faladra és így egész negyedévben szem előtt lesznek a céljaid, tudod, hogy pontosan min kell dolgoznod, milyen erőforrásokra lesz szükséged, milyen megoldási lehetőségeid vannak.

Mivel a Fókusznapló negyedéves tervezője nincs mindig szem előtt, így javaslom, hogy pipáld ki a megrendelésnél a Blueprintet is, így a naplóval együtt megkapod az A2 méretű tervezőt is.