szolgáltatások

fókusz és hatékonyság

 

Elakadtál, nincs időd arra, ami igazán fontos, szakértő támogatásra van szükséged? 
Tegyük helyre az alapokat három hónap alatt! 

 

FONTOS TUDNIVALÓK

FÓKUSZ ÉS HATÉKONYSÁG

Vezetőnek lenni – szívben és lélekben, vagy a szó hétköznapi értelmében is – a világ egyik legnehezebb, és sokszor legmagányosabb feladata is. 
Szükséged van a támogatásra, az erőforrásaid pedig végesek. Kell egy külső, objektív segítő, aki a legjobbat hozza ki belőled, aki folyamatos fejlődésre késztet, aki segít megtalálni az elveszettnek hitt idődet is.

 

milyen csomagokból választhatok?

A csomagokat a coaching oldalon találod

KINEK AJÁNLOM?

 Vezetőknek és a üzletembereknek, -asszonyoknak, tulajdonosoknak, döntéshozóknak. 

Mindazoknak, akik szakmai elakadással szembesülnek, és értik, tudják, hogy minden változás belülről fakad. 
Neked szól, ha hajlandó vagy úgy dolgozni a hatékonyságodon és a fókuszpontokon, hogy közben magadon is dolgozol. 
Érted, hogy a céged, a vállalkozásod, a csapatod, a téged körülvevő környezet nem tőled független – sokkal inkább a tükörképed. Ha ott kuszaság van, benned kell rendet rakni. 
Azt is tudod, hogy a változáshoz idő kell. A korábbi rutinokat felülírni befektetett munka. 
De nyitott vagy arra, hogy új szempontok szerint nézzünk rá a működésedre.
Kíváncsi vagy, befogadó és elfogadó. A tanulás és önfejlesztés nálad szinte napi rutin.

 

Mit tartalmaz a csomag?

A Fókusz és hatékonyság tulajdonképpen az alapprogram, amit megelőz(het) a Célkitűzés 30. Ha rögtön ezzel kezdünk el dolgozni, akkor sem marad ki a célkitűzés, akkor ugyanis a teljes S.H.I.F.T. programomon végig megyünk. 

A program elnevezése az angol “pradigm shift” kifejezésből ered – korábban ugyanis csak angolul dolgoztam – és minden gyökeres változás alapja a paradigmaváltás. Így alakult ki a betűszón alapuló program.

  • stratégiai megbeszélés: 30 perc – abban segít, hogy eldönthessük, erre a programra van-e szükséged. Ha korábban dolgoztunk együtt, akkor erre nincs szükség, máris megspóroltunk 30 percet az értékes idődből! 
  • 10×60-90 perc (igény szerint) coaching személyesen vagy Skype-on. 
  • minden ülés előtt ráhangolódó kérdéssor
  • rengeteg új gondolat és rácsodálkozás
  • paradigmaváltás – fókusz és hatékonyság a munkádban és életedben

mennyi ideig tart?

90-120 nap. LEGFELJEBB 120 nap. Ez alatt a három (négy) hónap alatt gyökeresen megváltoztatjuk a fókuszról és hatékonyságról szóló elképeléseidet, átültetjük a gyakorlatba az új hozzáállásodat.

hogy tudok elkezdeni dolgozni veled?

Válaszd ki, hogy melyik program érdekel, és lépj velem kapcsolatba az elérhetőségeim egyikén.

hogyan tovább?

 Az időpontfoglaláshoz itt találod a linket: https://doodle.com/mariannalepes

Vagy egyeztess telefon: 30/990-4997
A stratégiai megbeszélést követően eldöntjük, hogy belevágsz-e a Fókusz és hatékonyság programba. Amennyiben igen, megkapod a számlát. Kiegyenlítés után egyeztetjük az első ülés időpontját – innentől (lehetőleg) heti rendszerességgel találkozunk vagy beszélünk Skype-on. A program maximális hossza 4 hónap (így van idő szabadságra, egyéb fontos elfoglaltságokra is). A 4 hónap végét követően már nem veheted igénybe az üléseket. 
Ez a te érdekedet szolgálja. Minél inkább folyamatként tekintünk az üléssorozatra, annál inkább hátráltatja a fejlődést, ha hetekre, rosszabb esetben hónapokra megszakad. Ilyenkor újra startkockára kell állnunk, és értékes időt és lendületet veszítünk, te pedig nem azt az eredményt kapod, amit vártál, vagy amit elérhettél volna. De ezt csak zárójelben írom ide, hiszen úgyis elköteleződtél már, tehát vállaltad mindazt, ami ezzel jár. Hidd el, nem fog fájni. 🙂

Mi a menete?

 

Előszöris egyeztess egy stratégiai üléshez időpontot. Telefonon vagy Skype-on megbeszéljük, hogy mire, miért és hogyan van szükséged. Ha mindketten úgy ítéljük meg, hogy ez az ideális program neked, akkor kezdődik a Fókusz és hatékonyság program. Ha korábban dolgoztunk együtt, akkor erre nincs szükség, egyszerűen csak belecsapunk!
Az első ülés alkalmával végigbeszéljük a céljaidat és a miértjeidet. 
MINDEN ülésre te hozod a témát – de természetesen az említett programpontok mindegyikét érintjük majd. Neked erre nem kell figyelned – erre is és az alkalmazott technikákra és módszerekre is lesz gondom. 
Szemléletformálás lesz az egyik legfontosabb tényező az üléssorozat folyamán. Ha mindent ugyanúgy csinálsz, mint eddig, ugyanazt az eredményt kapod, mint eddig. Ha másra van szükséged, mást kell csinálnod. 
Elképzelhető, hogy időnként kapsz feladatokat – ezt kipróbálhatod, elkezdheted, megvizsgálhatod az ülések között, így rögtön gyakorlati tapasztalatra is szert teszel. 
Külső szemlélő számára úgy tűnhet, hogy “csak” beszélgetünk – de mi tudjuk, hogy valami elkezdődött, valami változik. Felülírunk néhány hiedelmet, megváltoztatunk néhány szokást, elültetünk néhány gondolatot, beengedünk új módszereket, megvizsgálunk lehetőségeket. Közben sztorizunk, kérdezek, megfogalmazunk és átfogalmazunk. 
Szeretni fogod!

 

Mi az a s.h.i.f.t. program?

 

A program elnevezése az angol “pradigm shift”, azaz paradigmaváltás kifejezésből ered, amely minden gyökeres változás alapja. Így alakult ki a betűszón alapuló program. 
Mit takar? 
S – strategy: stratégiai célkitűzés. Ide tartozik a közép és hosszú távú célok kitűzése. Ha olvastál már tőlem, akkor tudod, hogy álom- és eszközcélokra osztom a célkitűzéseket. Ezek mentén haladunk a stratégia megalkotásakor.
H – habits: a szokásrendszerünk auditja elengedhetetlen a fókuszált és hatékony működéshez. Önmagukban csak a szokások képesek eldönteni, elérjük-e a kitűzött céljainkat, hogy képesek leszünk-e hatékonyabb működésre. 
I – improve: megnézzük azokat a készségeket, amelyet javítani, fejleszteni szükséges a cél elérése érdekében. Igen, lesznek ilyenek – hiszen ha mindent ugyanúgy csinálsz mint eddig, ugyanazt az eredményt is kapod. 
F – focus: mindig leszenek kiemelt fontossátú, úgynevezett fókusz-területek. Ezek többnyire azok a szűk keresztmetszetek, amelyek elhárítása leginkább szükséges, amelyek leginkább akadályozzák az elmozdulást. Lehetnek ezek környezeti tényezők vagy más elemek, amelyek megszűntetésével a lehető legnagyobb előrelépés érhető el. 
T – tenacity: a cél az, hogy a változások részei maradjanak az életednek, ezért megnézzük hogy miként tudjuk maradandóvá tenni az új szemléletet. Formáljuk úgy a midennapjaidat, hogy a lehető legkisebb erőfeszítéssel használd az eszközöket, gyakorold a technikákat és fenntartsd az elért eredményeket.

extra bónusz

 

Már soha sem leszel ugyanaz az ember, mint aki nekikezdett a coaching folyamatnak. Az a csodálatos az emberi elmében, hogy nem tudja nem tudni, amit egyszer magába szívott. Ha egyszer megnyíltál, akkor arra mindig is emlékezni fogsz. Új megközelítéseket kapsz, új nézőpontokat. 
Semmit nem erőltetek rád – az nem is működne. Csak abban a tempóban haladunk, ahogy az neked kényelmes. Annyit teszek a válladra, amennyit elbírsz. Pontosabban annyit engedsz a válladra, amennyit elbírsz. 
Remek érzés fejlődni. Még klasszabb visszanézni – csodálkozni fogsz, hogy honnét indultál és mi mindent valósítottál meg ez alatt a néhány hónap alatt. 
Ez egy nagyon klassz és minden tekintetben élvezetes program. 
Szemléletformálás felsőfokon. 🙂

befektetés a részedről

 

Az üléseken való pontos megjelenés.
Az ülések KÖZÖTT a munkád – kipróbálod, megnézed, előkészíted. Ha vállaltad. 
Felkészülten érkezz – kérdésekkel, javaslatokkal, felvetésekkel. Emlékszel: ez a te fejlődésed, én csak kísérlek az úton. 
A csomag ára: 300.000 Ft

 

ha még olvasnál tőlem:

 A Citromfacsaró – 25 kérdés, amit sohasem késő feltenni magadnak című könyvem elérhető a honlapon is és a www.citromfacsaro.hu oldalon is. 

Blogcikkeket a Limonádéstand című oldalon ( www.mariannalepes.blog.hu ) olvashatsz. 

 

dolgozz magadon!

Válaszd a fejlődést!

Vezetőként annyi mindenre kell figyelned, hogy az élvonalban maradj, hogy kihozz mindent magadból és a cégedből. Mégis leggyakrabban a vezető fejlesztése marad el. Pedig megszállottan hiszek abban, hogy egy cég fejlődésnek felső korlátját a vezető fejlődésének felső korlátja jelenti. Ha ő nem fejlődik, a cége sem fog.

Fókusz, hatékonyság és személyes fejlődés. Ez a kulcs.

szolgáltatások

Hogyan tudsz velem dolgozni?

tréning

Soft-skill tréningek a szervezet igényeire szabva.

coaching

Válassz a különböző coaching csomagok közül – találd meg azt, amelyik leginkább megfelel az igényeidnek.

v

előadás

Döntés? Fókusz? Hatékonyság? Reziliencia? Vagy Citromfacsaró? Kérd egyedi ajánlatomat!