5 részes KIHÍVÁS SOROZAT

FEKTESS VÉGRE magadba!

Kihagyhatatlan lehetőség, hogy 5×5 nap alatt többet érj el, mint korábban hónapok alatt!

Különleges és nehéz időszakon vagyunk túl – sokunkat furcsa és sok áldozatot kívánó helyzet elé állítva. Bár már látszik a fény az alagút végén, nagyon fontos, hogy most végre magadba is fektess!

Nem csupán magad miatt – a környezetednek is sokszor te adsz erőt, mutatsz példát és tartod bennük a lelket. De együtt ez is könnyebb – a közösség ereje megtart és felemel. Fektess végre magadba!

A nehézség – valóság. De ne fogadd el a tehetetlenséget, ne fogadd el azt, hogy az egód megakadályoz a cselekvésben. Sokkal több van benned, mint hiszed és sokkal többre vagy képes, mint gondolnád!

Az FVM kihívás sorozat véget ért!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

MI EZ AZ EGÉSZ KIHÍVÁS? KINEK SZÓL?

Leginkább úgy jutsz el a célodhoz, ha elindulsz. Ha cselekszel. Csakhogy ez sokszor borzasztó nehéz. Egyedül pedig még reménytelenebb. Erre szolgálnak a kihívások – lendületet adnak és elindítanak az úton, és nagyon hamar sikerélményhez juttatnak.
A kihívás azoknak az embereknek készült, akik úgy érzik, hogy eljött az ideje a cselekvésnek, hogy végre önmagukba fektessenek, de egyedül nehezebben boldogulnának. Azoknak való, akik hajlandók beleadni mindent a csoportos munkába is – mégis a saját feladataikkal előre akarnak haladni. Azoknak, akik felismerik, hogy a lehető legnagyobb ráhatásuk saját magukra van – de jól esik a csoport támogató ereje és ők is szívesen emelnek fel másokat. Olyanoknak, akik értékelik a közösséget. 

 

Az első kihívások az alábbi témákkal ekkor indulnak:

VÉGET ÉRT – Június 15-19. | 1. kihívás | Fókusz – “Visszaszerzem a fókuszom!” 

VÉGET ÉRT – Június 29-július 3. | 2. kihívás | Célkitűzés – “Újratervezek – célkitűzés”

VÉGET ÉRT – Július 13-17. | 3. kihívás | Kiteljesedés – “Sikeres legyek vagy boldog?”

VÉGET ÉRT – Július 27-31. | 4. kihívás | Énhatárok – “Eddig és ne tovább! Meghúzom az énhatáraimat!”

VÉGET ÉRT – Augusztus 10-14. | 5. kihívás | Elvárások – “Mégis, kinek az elvárásai szerint akarok élni?”

Csatlakozhatsz egyetlen kihíváshoz is, vagy akár az összeshez – a lényeg, hogy indulj el az úton!

Tudom, jó lenne, ha csak úgy maguktól megjavulnának a dolgok, ha helyrebillenne a világegyetem. De mégis csak jobb az, ha te veszed kezedbe a dolgok alakulását!

És nem, másokat nem tudsz megszerelni. Magadon tudsz dolgozni, magadba tudsz fektetni – és ez a legjobb befektetés, mert ebből mindenki profitálni fog!

Az ötnapos sprintek azonnali eredményt hoznak!

MIÉRT HOZTAM LÉTRE A KIHÍVÁS SOROZATOT?

Az elmúlt 7 évben coachként támogattam az ügyfeleimet az elakadásuk során, azt megelőzően pedig a világ egyik legnagyobb és legismertebb cégének voltam belső trénere. Hosszú évek tapasztalata van abban, hogy kimozdítsam az embereket abból a zónából, amit ők komfort zónának hisznek – valójában csupán a megszokás zónájuk!

Az egyik legnagyobb kihívás, hogy elhiggyék: MEG TUDJÁK CSINÁLNI! KÉPESEK MAGASABB SZINTRE LÉPNI ÉS KÖZELEBB KERÜLNI A VÁGYAIKHOZ. Ehhez persze munkát kell beletenni – de a munka gyümölcse beérik, sokszor új világok nyílnak meg előttünk, ha képesek vagyunk új, más szemszögből ránézni az életünkre. Csakhogy a legtöbb ember erre egyedül nem képes – hogyan is várhatnánk ezt bárkitől? Új ingerek, új ismeretek, új impulzusok szükségesek hozzá.

Az ötnapos sprintek azonnali eredményt hoznak –

öt nap alatt konkrét lépéseket tudsz megtenni, kész tervekkel, eredményekkel, cselekvési programmal fejezed be a Villámkihívásokat.

 

Öt témakör, melyek mindegyike érint, része a mindennapjaidnak. Így, vagy úgy, de egyébként is dolgozol rajta. Most viszont gyorsan haladhatsz velük –

rendkívül nagyot léphetsz előre mindegyik témában.

 

Ebben segítenek a napi feladatok és a heti támogató cikkek is.

FONTOS TUDNIVALÓK

MIT KAPSZ, HA CSATLAKOZOL A KIHÍVÁSHOZ?

i

Tervezők és sablonok

Ahol és amelyik feladatnál szükséges a haladásnak megfelelően kapsz majd letölthető sablonokat.

Rengeteg időt sporolsz meg, ha használod őket – vagy ha a gondolkodásmódodba beépíted a lényegüket.

Sok hónapnyi, ha nem évnyi munkát spórolok meg neked azzal, hogy készen kapod a mintákat, azonnal használható és beépíthető módon.

A közösség megtartó és felemelő ereje

Ezen az úton együtt indultunk el, felelősek vagyunk egymásért! A támogatás része a módszernek és már többször bizonyította hatékonyságát! – amit beleteszel, azt kapod vissza is.

Együtt tényleg könnyebb! Merítsünk egymásból (is) erőt!

A Citromfacsaró könyv gondolatisága

Az öt nagy sikerblokk terület jelentős részét érintjük a kihívás során – így azonnal a gyakorlatba is ültetheted, amit a könyvben hallgatsz.

Nem sikerrecepteket kell keresni, hanem azt megvizsgálni, hogy mi akadályoz a siker felé vezető úton. Ezeken a területeken érdemes körbenézned:

– döntés és felelősségvállalás,
– siker, fókusz, célok,
– jelenben maradás képessége,
– pillanatok megélése,
– gondolkodásmód és a kudarc kezelése.

Személyes coaching

Azok a részvevők, akik mind az öt Villámkihívásban részt vesznek, 30 perces személyes (zoom vagy Skype segítségével) coachingra jogosult a program befejeztével. Ez a coaching önmagában megsokszorozza a Villámkihívás eredményességét.

Azt gondolod, hogy a 30 perc nem sok mindenre elég? Mivel a programban alaposan megismerjük egymást, egy nagyon erős alapról indulunk a beszélgetés kezdetén. 30 perc alatt csodákat lehet tenni, ha felkészülten érkezel a coachingba. De erről még úgyis beszélünk a program során – most csak örülj ennek az ajándéknak.

Hidd el, olyan idők járnak, hogy minden segítség jól jön, ami a mentális terheidből vesz le.

y

Citromfacsaró hangoskönyv

Ha mind az öt kihívásra jelentkezel, csatlakozáskor megkapod a a teljes hangoskönyvet.

Ez azért fontos, mert a kihívás alapja ez a könyv: a gondolkodásmódja sokat segít abban, hogy megértsd: hogyan csinálunk az élet-adta citromjainkból limonádét. Nem kell a kihívás előtt meghallgatnod – de sokat ad, ha tudsz kapcsolódni a könyvhöz.

Tulajdonképpen már a könyvért megéri befizetni a jelentkezési díjat. De ennél sokkal, sokkal többet kapsz.

“Itt a vége? Ez a gyors időutazás önmagunkban, frissítő élmény volt nekem. Itt-ott leporoltam dolgokat, néhol megláttam mit kell még megerősítenem ahhoz, hogy abba az irányba menjek, amerre a céljaimat elérem.”

SÁGI EMESE

Kihívás résztvevő

“A kihívása során feladatul kapott témák, feladatok átgondolásával nagyon jól lehetőséget kaptam strukturáltan áttekinteni az életem fő területeit, amolyan számadásra szert tenni és megállapítani, hogy honnan-hova tartok, vagy legalábbis szeretnék, miben kell még fejlődnöm és milyen fontos a tudatos tervezés, a sodródás elkerülése végett.”

BARANYAI LILI

Kihívás résztvevő

“A legnagyobb nyereség? A többes szám. Végigcsináltuk és leírtuk. Felelevenítettük és felmelegítettük azokat a pontokat amiket persze mindnyájan tudunk, ismerünk – de mégse csináljuk vagy nem úgy ahogy kellene…”

GOMBÁS VILMOS

Kihívás résztvevő

A kihívások megváltoztatják az életed!

6 “SZUPERERŐ”, AMIT A KIHÍVÁSOK SORÁN MEGSZERZEL:

1. Kilépsz a korábbi gondolkodási sémáidból – megérted, hogy hogyan másként lehet még ránézni a saját helyzetedre.

2. Megérted, hogy mi fontos igazán – és arra tudsz koncentrálni. A fejedben is nagy a zaj, nem csak a külső kommunikációs csatornákon. Halkítsd le a zavaró hangokat és figyelj arra, amelyik előrébb visz.

3. Túllépsz a kezdeti hezitáláson és konkrét lépéseket teszel a célod érdekében.

4. Az életed sokkal könnyebb lesz, ha nem kívülről várod a megváltást. Önmagadért te tudsz a legtöbbet tenni.

5. Konkrét eredményeket fogsz látni – ez magabiztosabbá tesz és így könnyebb megismételni a sikeres lépéseket.

6. Megérted, hogy a siker is egy jó szokás – végre kialakíthatod ezt az új szokást azzal, hogy rálépsz erre az útra.

5 x 5 napos kihívás sorozattal kapcsolatban

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akkor ez most ötnapos kihívás, vagy 25 napos?

A sorozat öt darab különálló kihívásból áll – ám mindegyik a “Fektess végre magadba!” gondolatisága köré épül. Ennek a főbb nehézségeit hivatott támogatni a sorozat.

Csatlakozhatsz külön is az egyes kihívásokhoz, néhány BÓNUSZ ajándék azonban csak a teljes sorozat megvásárlása esetén jár. Természetesen a teljes sorozat végigcsinálásával éred el a legnagyobb eredményt a saját fejlődésed kapcsán is.

Milyen témákat érint a sorozat?

A kihívás sorozatot kíséri egy támogató cikksorozat, a zárt FB csoportomban (Fókusz. Hatékonyság. Coaching.
 – link)

10 nagy témakört ölel fel – ezek közül ötre épül kihívás:

1. Fókusz
2. Célkitűzés
3. Kiteljesedés
4. Énhatárok
5. Elvárások

Mikor indulnak a kihívások?

Az első kihívás június 15-én indul a fókusz témakörével:

Június 15-19. | 1. kihívás | Fókusz – “Visszaszerzem a fókuszom!”

Június 29-július 3. | 2. kihívás | Célkitűzés – “Újratervezek – célkitűzés”

Július 13-17. | 3. kihívás | Kiteljesedés – “Sikeres legyek vagy boldog?”

Július 27-31. | 4. kihívás | Énhatárok – “Eddig és ne tovább! Meghúzom az énhatáraimat!”

Augusztus 10-14. | 5. kihívás | Elvárások – “Mégis, kinek az elvárásai szerint akarok élni?”

Mi van, ha valamelyik kihívás héten nyaralok?

Ha nem tudsz a nyaralás alatt ezzel foglalkozni (napi kb. 20-30 perc – a saját elmélyülésedtől is igényedtől függően), akkor is javaslom, hogy csatlakozz, ha a témát érdekesnek találod.

A csoportokat egy hónapig nyitva hagyom – így visszatérhetsz és dolgozhatsz a kihívás feladatain később is.

Hogy kell elképzelnem a kihívást?

A kihívás hétfő reggel kezdődik – minden reggel 6-kor megtalálod a feladatot a külön erre a célra létrehozott zárt FB csoportban (ez egy új csoport, nem az, ahol a cikkeket is olvashatod).

A nap végéig tudod megválaszolni a kérdéseket, megoldani a feladatokat. Minél több érzést és gondolatot osztasz meg, minél több részletet árulsz el a zárt FB csoportban, a többiek annál inkább tudnak kapcsolódni, tanácsot adni, kérdezni.

Péntek estére pedig készen vagy a kihívással – konkrét cselekvési tervvel, megoldással zárod a hetet.

Honnan tudom, hogy ez nekem való?

Rengeteg könyv elérhető az önfejlesztéssel kapcsolatban, még több cikk, csoportok, coaching és mentoring lehetőségek.

Az első csoport viszonylag olcsó – de nincs hozzájuk támogatás. Egyedül maradsz a kérdéseiddel, az elakadásaiddal – és lássuk be, az elmélet csak elmélet marad.

A második csoport bár nagyon hatékony – sokkal nagyobb pénzügyi áldozatot kíván. Se egy coaching ülés, se egy mentor program nem két fillér. Még akkor is, ha mindent beleadsz, 100%-ban elkötelezett vagy, ha megtalálod a megfelelő segítőt – könnyen lehet, hogy a jelen helyzet mégsem alkalmas arra, hogy kifizesd a díját.

Éppen ezért ennek a kettőnek egy nagyon hatékony és mégis megfizethető ötvözete ez a csoportos kihívás.

– Kapsz tudást – Citromfacsaró könyv, a program során átadott ismeretek, támogatást
–  A csoport erejét és az én szaktudásomat, sokéves tapasztalatomat, olyan új szempontokat, amelyeket a csoport nélkül nem kaphatnál meg, hiszen csak a saját szempontod áll önmagában, ha nincs mindezt megbeszélni, megosztani másokkal,
– Cselekvési tervet – naponta kapsz új feladatokat, amelyek tovább visznek az úton
– Személyes coachingot – mégpedig az ár töredékéért és a lehető legjobbkor. 

Ha hajlandó vagy egy minimális összegért cserébe elköteleződni 5×5 napra a céljaid felé, ha bele tudsz fektetni naponta nagyjából 30 percet a feladatok megoldásába és a közösség életébe, akkor neked való.
Miért kell fizetnem ezért? A legtöbb kihívás ingyenes.

Hihetetlen sok értéket kapsz, amelyek összességében sokszorosan felülmúlják a befizetett díjat.

Ha nem érzed értéknek az előbb felsoroltakat, akkor valószínűleg nem is neked való ez a kihívás – és ha így van, akkor valóban költség lenne csak, nem pedig befektetés.

Mi van, ha közben rájövök, hogy nem tudom végigcsinálni?

A könyvet és az ajándékokat megtarthatod – sajnos nélküled megy tovább a csoport, és rengeteg dologból, felismerésből, önfejlesztésből kimaradsz.

A coaching csak azoknak jár, akik végigcsinálják a programot. De a kihívások alatt végig elérhető vagyok – mindig kérdezhetsz a csoportban.

KÉRLEK VÁLASSZ TERMÉKE(KE)T

CSATLAKOZÁS A KIHÍVÁS(OK)HOZ

A kihívásra való jelentkezés véget ért! További információért kérlek iratkozz fel hírlevelemre!

HASZNOS INFORMÁCIÓK!

Hogyan tudok fizetni?
A fizetés banki átutalás vagy bankkártyás fizetés formájában történhet.

Szerintem a bankkártyás fizetés a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek. A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.
Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

Hogyan kapom meg a számlát?
A megrendelt termék díjának beérkezését követően néhány másodpercen belül, automatikusan fogjuk emailben elküldeni az e-számlát.
Az e-számlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az e-számlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.
Mi fog történni megrendelés után?
A fizetést követően postán fogjuk elküldeni a megrendelt terméket vagy termékeket. Amennyiben e-bookot rendeltél, a letöltési linket e-mailben kapod meg.
Apróbetűs rész
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.